Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kennedy Van der Laan

Ben jij de nieuwe Kennedy in Spé?

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot de grootste multinationals.

De oprichters kozen 30 jaar geleden voor een nieuwe vorm van advocatuur. Naast het werken op topniveau, moest er ook aandacht komen voor de maatschappij, de mens en de stad. Op die manier werken wij nog steeds: in een open en vriendelijke omgeving en in een hightech kantoor boordevol kunst. Waarin de advocaten op topniveau werken voor de grootste bedrijven van de wereld, maar dat doen in een leuke, gezellig omgeving waar het belangrijk is om jezelf te kunnen zijn.

Persoonlijke vrijheid staat bij ons voorop en je hoeft op niemand te lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met snelle sneakers. Of iets anders dat bij je past natuurlijk. En er zijn weinig advocatenkantoren met zulke goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons onder andere 30 vakantiedagen, 2 vrij in te zetten vrije feestdagen voor een feestdag die bij jou past, 2 extra vakantiedagen als je met de trein op vakantie gaat, warme lunch, een hightech thuiswerkplek, een interne opleiding, een bijdrage aan je sportschoolabonnement, een bioscooppas en een fiets “van de zaak”.

Kom langs bij het KennedyCafé!

Wij helpen jou dan ook graag bij het maken van een zelfde keuze; een keuze voor een werkgever die bij jou past. Kom (sfeer) proeven bij Kennedy Van der Laan om te bepalen of wij voor jou die werkgever zijn! Kom langs bij het KennedyCafé!

Het KennedyCafé is een laagdrempelig event waarin je onder het genot van een kop koffie van onze eigen barista , alles hoort over ons kantoor, onze kunst en het werk in de advocatuur.

 

Heb je andere vragen?

Stuur onze recruiter dan vooral een mailtje via info@kvdl.com.

Tot snel!