Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-medewerker civiel vastgoed

Bedrijf
Damsté
Locatie
Amsterdam

Ter versterking van onze sectie Vastgoed en Overheid zijn wij op zoek naar een

ervaren advocaat civiel vastgoed (standplaats Amsterdam)

Wat ga je doen?

Als ervaren advocaat ga je jouw praktijk uitbouwen op het gebied van bijvoorbeeld aanbestedingsrecht- en/of bouwrecht, huurrecht en/of project- en gebiedsontwikkeling. Wij bieden je de mogelijkheid om je te specialiseren om jouw kennis steeds meer uit te breiden. Je gaat commercieel bezig in je vakgebied waardoor je een unieke en leuke combinatie in je werk kunt creëren!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende advocaat met minimaal 4-6 jaar ervaring in het civiel vastgoed op één van de bovengenoemde gebieden. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam of bereid daarnaartoe te verhuizen.

Waar kom je te werken?

Onze sectie bestaat uit een ondernemend en enthousiast team en is gevestigd in zowel Amsterdam als Enschede. We werken binnen onze sectie samen met een mix van ervaren advocaten en advocaat-stagiairs. In Amsterdam zijn wij gevestigd in het fraaie Amstelgebouw, dat voorzien is van lichte en ruime werkplekken.

Wat bieden wij jou?

Kom je bij ons werken, dan bieden we je een stimulerende werkomgeving waarin jij je als advocaat verder kunt ontwikkelen en jij een praktijk op het gebied van civiel vastgoed kunt uitbouwen. We hebben leuke gezamenlijke activiteiten, zowel binnen de locaties Enschede en Amsterdam alsook met het gehele kantoor. Je ontvangt een goed salaris, 27 vakantiedagen, een laptop, een mobiele telefoon en een goede pensioenregeling.

 

Wil je meer informatie over deze vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (06 20 43 52 09) of solliciteer direct via de volgende link: https://www.damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaat-civiel .