Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-medewerker Strafrecht

Bedrijf
Damsté
Locatie
Amsterdam

Ter versterking van onze sectie strafrecht zijn wij op zoek naar een

advocaat-medewerker met affiniteit voor cijfers voor het fiscaal en (financieel-) economisch strafrecht (standplaats Amsterdam)

Wat ga je doen?

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die reeds een (gedeeltelijke) praktijk heeft op dit gebied of een (gedeeltelijke) eigen praktijk in het commune strafrecht heeft. Je bent bereid je hierin verder te specialiseren. Heb jij ervaring in en passie voor het strafrecht en wil je als professional in staat worden gesteld om te groeien?  Vind je het leuk om commercieel bezig te zijn en woon je in de regio Amsterdam of ben je bereid daarnaar te verhuizen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende advocaat die de beroepsopleiding (strafrecht) heeft afgerond en in staat is de eigen praktijk in het fiscaal en financieel economisch strafrecht verder uit te bouwen. Je bent commercieel vaardig, ambitieus en bent in het bijzonder enthousiast over het ondernemersstrafrecht.

Waar kom je te werken?

Wij werken in Amsterdam in ons fraaie pand in het Amstelgebouw, recht tegenover het Amstel station. We beschikken hier over modern ingerichte werkplekken.  Je gaat samenwerken met onze drie strafrechtadvocaten in Enschede en met ongeveer 170 andere collega’s van wie 58 advocaten, meerdere Rechtsanwälte en 13 (kandidaat-)notarissen.

Wat bieden wij jou?

Kom je bij Damsté werken dan bieden we je een stimulerende werkomgeving en een inhoudelijk aantrekkelijke functie. Daarnaast organiseren we leuke gezamenlijke activiteiten zowel binnen de locatie Amsterdam alsook met het gehele kantoor. Je ontvangt een salaris dat is afgestemd op je werkervaring, 27 vakantiedagen, een laptop en mobiele telefoon en een goede pensioenregeling.

 

Wil je meer informatie over deze vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (06 20 43 52 09) of solliciteer direct via de volgende link: https://www.damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaat-medewerker-strafrecht .