Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair handels- en ondernemingsrecht

Bedrijf
Damsté
Locatie
Enschede

Wegens uitbreiding van onze sectie zijn wij voor de vestiging in Enschede op zoek naar een

advocaat stagiair handels- en ondernemingsecht

met een bijzondere interesse in de M&A praktijk.

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur ga je direct aan de slag in de praktijk. Onze sectie is actief op het gebied van fusies en overnames, reorganisaties en samenwerkingen tussen bedrijven. We maken en adviseren over overeenkomsten en we procederen daarover. Jij draait direct mee in de volle breedte van de praktijk en je krijgt onder goede begeleiding snel eigen zaken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een slimme, gedreven, leergierige en ondernemende collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je woont in de regio Twente of bent bereid om te verhuizen.

Waar kom je te werken?

Met meer dan 70 advocaten, (kandidaat-)notarissen en meerdere Rechtsanwälte is Damsté advocaten – notarissen één van de 35 grootste kantoren van ons land. Jij komt te werken in onze hoofdvestiging in Enschede waar alle rechtsgebieden vertegenwoordigd zijn en veel jonge advocaten werkzaam zijn.

Wat bieden wij jou?

Kom je bij Damsté werken, dan ontvang je als starter een salaris van € 3.100,- bruto per maand, 27 vakantiedagen,  een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.

 

Wil je meer informatie over deze vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (+31 (0)6 20 43 52 09) of solliciteer rechtstreeks via de volgende link: https://www.damste.nl/werk.en-bij/vacatures/advocaat-stagiaire-ondernemingsrecht .