Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair handels- en ondernemingsrecht

Bedrijf
Damsté
Locatie
Amsterdam

Wegens uitbreiding van de German Desk in onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

Advocaat-stagiair handels- en ondernemingsrecht

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur krijg je training on the job. Je draait direct mee in de praktijk. Je staat onze cliënten bij in handelszaken, in het bijzonder op de gebieden internationale koop, distributie en logistiek. Samen met een van onze partners ga je vanuit onze locatie in Amsterdam werken aan de uitbouw van onze German Desk. Omdat wij ons richten op de internationale en in het bijzonder de Duitse markt vinden wij het essentieel dat je de Duitse taal goed beheerst.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven, ambitieuze en ondernemende collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Duitse taal. Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid om te verhuizen.

Waar kom je te werken?

Met meer dan 70 advocaten, (kandidaat-)notarissen en meerdere Rechtsanwälte is Damsté advocaten – notarissen één van de 35 grootste kantoren van ons land. Jij komt te werken in het fraaie Amstelgebouw in Amsterdam waar wij over moderne, aantrekkelijke werkruimtes beschikken.

Wat bieden wij jou?

Kom je bij Damsté werken, dan ontvang je als starter een salaris van € 3.400,- bruto per maand,  27 vakantiedagen  een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.

 

Wil je meer informatie over deze vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (06-20435209) of solliciteer rechtstreeks via de volgende link: damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaat-stagiaire-ondernemingsrecht-2 .