Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair insolventierecht

Bedrijf
Damsté
Locatie
Enschede

Advocaat-stagiair insolventierecht

Wegens uitbreiding van onze sectie zijn wij voor de vestiging in Enschede op zoek naar een

advocaat-stagiair insolventierecht

met een bijzondere interesse in het faillissementsrecht en het goederenrecht.

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur ga je direct aan de slag in de praktijk. Wij treden op als curator in grote en kleine faillissementen. Daarnaast adviseren wij bedrijven met financiële problemen. Jij draait direct mee in de advieszaken en faillissementen van jouw collega’s en je krijgt onder goede begeleiding snel eigen zaken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven, ambitieuze en ondernemende collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je woont in de regio Twente of bent bereid om hiernaartoe te verhuizen.

Waar kom je te werken?

Met meer dan 70 advocaten, (kandidaat-)notarissen en meerdere Rechtsanwälte is Damsté advocaten – notarissen één van de 35 grootste kantoren van ons land. Jij komt te werken in onze hoofdvestiging in Enschede waar alle rechtsgebieden vertegenwoordigd zijn en veel jonge advocaten werkzaam zijn.

Wat bieden wij jou?

Kom je bij Damsté werken, dan ontvang je als starter een salaris van € 3.100,- bruto per maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop.

Wil je meer informatie over deze vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (+31 (0)6 20 43 52 09) of solliciteer direct via de volgende link: https://www.damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaat-stagiaire-insolventierecht