Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair Letselschade

Bedrijf
Damsté
Locatie
Enschede

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

Advocaat-stagiair Letselschade

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur voer je discussies met verzekeraars en wederpartijen over de aansprakelijkheid voor ongevallen, medische fouten, mishandelingen enzovoort. Je beoordeelt de aan jou toevertrouwde dossiers op hun feitelijke en juridische belangen, verzamelt feitenmateriaal en voert schikkingsonderhandelingen. Ook schrijf je, net zoals al onze collega’s, blogs en artikelen over actuele onderwerpen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste collega die over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht en bent woonachtig in de regio Twente of bent bereid om hiernaartoe te verhuizen.

Waar kom je te werken?

Je komt in onze vestiging in Enschede te werken in een leuk, jong en enthousiast team met zowel advocaten als juridisch medewerkers. We zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, zowel binnen de sectie letselschade alsook met de andere secties van Damsté.

Wat bieden wij jou?

Er heerst binnen ons kantoor een prettige en informele werksfeer. Iedereen is behulpvaardig en ook als starter krijg je interessante casussen. Ga je bij Damsté als startende advocaat werken, dan ontvang je een salaris van € 3.100,- bruto per maand in het eerste jaar. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, een mobiele telefoon en laptop.

 

Wil je meer informatie over de vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (06 20 43 52 09) of solliciteer direct via de volgende link: https://www.damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaatstagiaire-voor-de-sectie-letselschade .