Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Notariële werkstudenten

Bedrijf
Damsté
Locatie
Enschede

Wij zijn voor onze ondernemingsrechtpraktijk van het notariaat op zoek naar enkele enthousiaste werkstudenten (standplaats Enschede)

Wat ga je doen?

Als medewerker van ons studententeam bestaan jouw werkzaamheden met name uit het aanmaken van dossiers voor de oprichting van BV’s. Je maakt hier ook de akten voor, je rondt deze af en je voert deze werkzaamheden toe aan ons geautomatiseerde systeem in. Als je meer ervaring hebt, heb je ook veel telefonisch klantencontact. En natuurlijk ondersteun je het team van het ondernemingsrecht notariaat.

Wie zoeken wij?

Bij Damsté werken we graag samen met jong talent. Je studeert Notarieel of Nederlands recht en wilt graag voor een aantal uren in de week in onze notariële ondernemingsrechtpraktijk werkzaam zijn. De invulling van de werktijden kan naar jouw wensen op flexibele wijze plaatsvinden.

Waar kom je te werken?

Ook de locatie is flexibel, je kan werken in onze vestiging in Enschede of (nadat je voldoende ingewerkt bent) vanuit huis of Amsterdam. In Enschede zitten de meeste collega’s van het notariaat en doe je de meeste ervaring op. Bovendien is het supergezellig in ons studententeam!

Wat bieden wij jou?

Werken bij Damsté staat niet alleen goed op je CV, je brengt je kennis ook meteen in de praktijk en je krijgt een realistisch beeld van het werk op een advocaten- en notariskantoor. Ook bouw je tijdens je bijbaan al een relevant netwerk op. Je ontvangt een laptop, heel veel flexibiliteit en een aantrekkelijk uurloon. Kortom; dé ideale bijbaan voor de start van jouw carrière!

 

Interesse? Aarzel niet en mail, app of bel dan naar Anne Harperink (manager HR) via harperink@damste.nl of 06 20 43 52 09 voor nadere informatie.