Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Startende Duitse Rechtsanwalt Handels- en Ondernemingsrecht

Bedrijf
Damsté
Locatie
Enschede

Heb je zojuist je Universitaire opleiding Duits recht afgerond en heb je affiniteit met het handels- en ondernemingsrecht? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een

startende Duitse Rechtsanwalt Handels- en Ondernemingsrecht (standplaats Enschede)

Wat ga je doen?

Je draait vanaf de eerste dag mee in de praktijk. Jouw kwaliteiten laat je zien door mee te werken aan zeer uiteenlopende zaken. Je verleent juridische bijstand op het gebied van faillissementen, herstructureringen, contractenrecht en handels- en ondernemingsrecht. Ook schrijf je, net zoals al onze collega’s, blogs en artikelen over actuele onderwerpen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven en ambitieuze collega die over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je hebt je Duitse rechtenstudie met het 2e staatsexamen succesvol afgerond. Eerdere beroepservaring is een pré. Je bent woonachtig in Duitsland of Nederland in een straal van 75 kilometer van Enschede of bent bereid om hiernaartoe te verhuizen. Kennis van de Engelse en/of Nederlandse taal strekt tot aanbeveling.

Waar kom je te werken?

Je komt  in onze vestiging in Enschede te werken in een leuk, jong en enthousiast team. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen tot een uitstekende Rechtsanwalt. Jouw enthousiasme voor deze functie straal je uit!

Wat bieden wij jou?

Er heerst binnen ons kantoor een prettige en informele werksfeer. Als stagiair kun je daarnaast rekenen op goede begeleiding en de nodige inhoudelijke uitdaging. Iedereen is behulpvaardig en ook als starter krijg je interessante casussen. Ga je bij Damsté als starter werken, dan ontvang je in het eerste jaar een salaris van € 3.100,- bruto per maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, een mobiele telefoon en laptop.

 

Wil je meer informatie over de vacature of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager HR (06 20 43 52 09) of solliciteer direct via de volgende link: damste.nl/werken-bij/vacatures/advocaat-handels-en-ondernemingsrecht-3 .