Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Stage

Bedrijf
JPR Advocaten
Locatie
Utrecht, Deventer, Doetinchem

Jij wilt stagelopen bij een kantoor dat bij je past? Aangenaam, wij zijn JPR. Een team van advocaten en juridisch adviseurs. Wij zijn een club van ondernemende specialisten en zetten onze kennis en expertise graag in om onze klanten te beschermen tegen risico’s die ze mogelijk zelf nog niet zien, en om ze te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Onze advocaten en juridisch adviseurs zijn stuk voor stuk pragmatische denkers en doeners. Ze denken mee en pakken aan om kansen te benutten en problemen te voorkomen. En natuurlijk om problemen die tóch ontstaan op te lossen.

6 Weken stage

Een advocaat of juridisch adviseur van JPR is er dus niet zomaar één. Want naast juridische kennis beschikken ze over een flinke dosis pragmatisme en ondernemerschap. Als jij jezelf daarin herkent is de kans groot dat je je bij JPR als een vis in het water voelt. De ideale manier om dat te ontdekken is een stageplaats van 6 weken. Die stageplaats bieden we je als je in de eindfase van je studie zit en enthousiast raakt van de rechtsgebieden en het karakter van JPR.

Alle facetten komen aan bod

Als student-stagiair(e) bij JPR werk je voor alle teams en ga je mee naar zittingen. Je krijgt juridische vraagstukken voorgelegd, schrijft adviezen, brieven en je stelt processtukken en contracten op. De borrel op de vrijdagmiddag en onze gezamenlijke lunch op maandag horen er vanzelfsprekend ook bij. Zo kom je met alle facetten van de praktijk én JPR in aanraking. Wij zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een goed beeld hebt van je leven als advocaat bij JPR.

Zo beoordelen we je

We maken na afloop van je afstudeerstage een beoordeling die gebaseerd is op de volgende kwaliteiten:

- Juridisch denkniveau;
- Mondelinge vaardigheid;
- Schriftelijke vaardigheid;
- De klik.

Klikt het?

Wat wij heel belangrijk vinden is dat je een prettig mens en een fijne collega bent. Een teamspeler met een gezonde dosis humor, leergierig, geïnteresseerd, ondernemend en resultaatgericht. Je binding met Oost-Nederland, Utrecht zien we als een pré. Als het tijdens de stage wederzijds klikt, dan kunnen wij je vragen om werkstudent te worden. In een latere fase kunnen we je de mogelijkheid bieden tot begeleiding tijdens de scriptiefase en/of een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiair(e).