Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Grote Reis Jakarta

Datum: 24-04-2020
Tijd: Hele dag
Locatie: Jakarta

Bogotá, Kuala Lumpur en Toronto, dat zijn de locaties van de afgelopen grote reizen. De Grote reiscommissie heeft ook dit jaar weer de handen uit de mouwen gestoken en is er in geslaagd een veelbelovende locatie te kiezen voor de tiendaagse studiereis van dit collegejaar. Dit jaar reizen we af naar… JAKARTA

Van 24 april t/m 4 mei bevinden we ons in de huidige hoofdstad van Indonesië. Het is het politieke, economische en culturele centrum van Indonesië. Daarnaast is Jakarta de grootste metropool van Zuidoost-Azië. Hoewel er uiteraard meer dan genoeg tijd is om de toeristische trekpleisters te bezoeken en te genieten van de cultuur van Indonesië, zullen we als groep verschillende juridische instanties bezoeken.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden voor deze unieke ervaring. Aanmelden kan door een motivatiebrief – van maximaal één A4 – te sturen naar inschrijvinggrotereis@jfvnijmegen.nl. Ga in je motivatiebrief in op de volgende punten:
– Pitch jezelf… waarom móet jij mee op deze reis?
– Wat verwacht je van de reis en wat kunnen wij van jou op de reis verwachten?
– Wat is voor jou een reden om mee te gaan naar Jakarta en welke juridische instanties hoop je daar te bezoeken?

Zorg ervoor dat je aanmelding op zondag 17 november om uiterlijk 23.59 uur binnen is. Het is alleen mogelijk om je individueel aan te melden, aanmelden in duo’s is niet mogelijk. Bij een teveel aan aanmeldingen worden de brieven door een onafhankelijke commissie geselecteerd en zal er geloot worden. In dat geval hoor je uiterlijk maandag 25 november of je mee mag doen met de loting. De loting zal plaats vinden op donderdag 28 november om 12.15 uur, de locatie van de loting volgt later.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up