Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Borrellezing met Marloes Kuipers

Datum: 24-03-2022
Tijd: 19:00 tot 22:00
Locatie: STOOM beer & food

Meesterlijk ondernemerschap!

Marloes Kuipers is tien jaar lang advocaat geweest bij verschillende kantoren en is nu business coach voor zowel advocaten, advocaat-ondernemers als advocatenkantoren. Daarnaast heeft Marloes haar eigen podcast genaamd ‘Legal Business Podcast’ waarin ze tips, inzichten en strategieën deelt om zo het maximale uit een kantoor of carrière te halen. Een echte ondernemer dus!

Op donderdag 24 maart zal Marloes Kuipers een borrellezing gever over alle soorten communicatie op de werkvloer. Onder het genot van een borrelhapje en drankje zullen wij bij STOOM in Nijmegen op een interactieve manier kennis maken met het meesterlijk communiceren in de advocatuur. Niet alleen juridische kennis is voldoende maar je hebt ook andere soft skills nodig als advocaat of advocaat-ondernemer. Zo zijn leiderschap, creativiteit en een commerciële instelling van groot en toenemend belang.

Wil je nou meer weten? Schrijf je dan snel in op de JFV-kamer voor de borrellezing. Deelnemers ontvangen een leuke goodiebag! Aanvang is om 19:00 uur en het zal tot ongeveer 22:00 uur duren.

Locatie: STOOM beer&food
Kosten: Geen

LET OP: Op de activiteiten van de Legal Skills Week is het boetebeding van toepassing: https://jfvnijmegen.nl/lidmaatschap/boetereglement-formele-activiteiten/.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up