Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair(e)

Infense Advocaten

klok Voltijd 03 november 2020


KOM ONS VERSTERKEN

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN:
VACATURE ADVOCAAT-STAGIAIR(E) AANBESTEDINGSRECHT – BOUWRECHT – PROJECTONTWIKKELING

Wie zijn wij?
Wij zijn Infense advocaten. Een hecht team, dat bestaat uit negen advocaten, een wetenschappelijk medewerker, twee secretaresses en een office manager.

Infense is een gerenommeerd nichekantoor. Wij zijn uitsluitend actief op het vlak van aanbestedingsrecht, bouwrecht en project- en gebiedsontwikkeling. Specialisten met ambitie, in de top van ons vakgebied, voor de top in de markt. Voor ons staan uitblinken, plezier in het werk, teamwork en drive voorop.

Infense is gevestigd in Deventer. Een stad met een prachtige historische kern, veel gezellige cafés, exclusieve winkels, diverse theaters en allerlei restaurants. Vanuit Deventer bedienen wij cliënten door het hele land.

Wie zoeken we?
Onze praktijk groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire, die zich wil specialiseren in het aanbestedingsrecht, bouwcontractenrecht en/of privaatrechtelijke aspecten van project- en gebiedsontwikkeling.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je wilt werken voor de top in de markt. Opdrachtgevers die alleen genoegen nemen met een uitmuntende kwaliteit. Jij bedient ze met vlijmscherpe adviezen of processtukken, waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. Natuurlijk krijg je van ons alle mogelijke begeleiding om je tot specialist te ontwikkelen.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Haverkort (0570-758004) of Antoine Broesterhuizen (0570-758001). Je CV, korte motivatiebrief en cijferlijst kun je mailen naar info@infense.nl.

Neem contact op

Infense Advocaten

Zutphenseweg 29-E2
7418 AH Deventer, Nederland

0570 758 000
info@infense.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up