Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Vertrouwenspersonen

Maak kennis met de vertrouwenspersoon van de JFV Nijmegen: Leonie Hogenkamp. Je kan terecht bij de vertrouwenspersoon wanneer er iets is gebeurd binnen de JFV Nijmegen wat jou dwars zit en om die reden behoefte hebt aan een luisterend oor. Je kan contact opnemen met de vertrouwenspersoon door te mailen naar vertrouwenspersoonjfvnijmegen@gmail.com.


Om de privacy van jouw bericht te waarborgen heeft enkel de vertrouwenspersoon toegang tot het e-mailadres. Het bestuur van de JFV Nijmegen staat hier los van. Je kan tijdens het contact met de vertrouwenspersoon aangeven of je het goed vindt dat het bestuur over de situatie wordt ingelicht. Daarbij kan je kiezen of je anoniem wenst te blijven of niet.  

De vertrouwenspersoon streeft ernaar om binnen één week op jouw bericht te reageren. De vertrouwenspersoon kan ervoor kiezen om de situatie via e-mail proberen op te lossen, maar een fysieke afspraak of een zoommeeting is ook altijd mogelijk.

Naast de vertrouwenspersoon van de JFV Nijmegen is er ook de mogelijkheid om contact op te nemen met de vertrouwenspersoon van de Radboud Universiteit. Dit kant door te mailen naar vertrouwenspersoon@ru.nl.